İhsan Şerif İlkokulu
Keçecipiri Mah. Çöpüstü Sk. Nu.1 34445 Beyoğlu/İstanbul

VİZYON

Milli kültürü ve evrensel değerleri benimsemiş, geçmişi ile geleceği arasında kültürel, sosyal, ahlaki ve bilimsel açıdan bilgi aktarımını gerçekleştiren bir köprü olmak. Bununla birlikte hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz için paydaşı olmaktan gurur duyulan, eğitim alanında örnek teşkil eden saygın bir kurum olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizin; özgüveni yüksek, yenilikçi, sorgulayan, geleceğe yönelik önceliğini ve hedeflerini iyi belirleyen, bilgiye ulaşma yollarını keşfeden, verilen eğitimi özümseyerek, içselleştiren ve davranışlarına yansıtan, sadece akademik açıdan değil; müzik, sanat, spor dallarında da başarılı olmayı hedefleyen, kendini çok yönlü geliştirmeyi ilke edinen, ulusal ve evrensel değerleri taşıyan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak kurumsal vizyonumuzu oluşturmaktadır.

BAŞARILAR

2012-2013 Öğretim Yılı Beyoğlu İlçesi Küçükler Futbol Turnuvası İlçe Birinciliği. 2014-2015 Öğretim Yılı Beyoğlu İlçesi Yüzme Yarışmalarında serbest stil ve sırt üstü 25 metre İlçe Birinciliği. 2014-2015 Öğretim Yılı Beyoğlu İlçesi Gençlik Koşusu İlçe Birinciliği. 2015-2016 Öğretim Yılı "24 Kasım Öğretmenler Günü" Şiir Yarışması İlçe Birinciliği ve İlçe İkinciliği. 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Masal Anlatma Yarışmasında Beyoğlu İlçe 2.´liği,Geleneksel Çocuk Oyunları 3.Sınıflar arası Mendil Kapmaca Müsabakalarında Beyoğlu İlçe 1.´liğ,4.sınıflar arası Beyoğlu İlçe 3.´lüğü,Yakan Top Müsabakalarında 3.sınıflar arası Beyoğlu İlçe 1.´liği,SEK SEK Müsabakalarında 1.sınıflar arası Beyoğlu İlçe 1.´liği,4.sınıflar arası Beyoğlu İlçe 1.´liği,Okulumdan Beyoğlu Fotoğraf Yarışmasında Beyoğlu İlçe 1.´liği kazanılmıştır.

İkili

Ders Başlama ve Bitiş

Sabahçı Öğrenciler( 3 ve 4. Sınıflar ) : 08.00 - 12.50 Öğlenci öğrenciler( 1 ve 2. Sınıflar : 13.10 - 18.00

Okulumuz İl Merkezine 6 km, İlçe Merkezine 3 km mesafededir.

Beyoğlu İlçesi Hasköy semtindedir.

Sportif Etkinlikler

Geleneksel Çocuk Oyunları Müsabakaları,Fiziksel Etkinlikler Müsabakaları,Okçuluk,Mangala,Satranç.

Proje Çalışmaları

Sözlük Özgürlüktür Projesi,Okullarda Orman Projesi,Sağlıklı Okul Projesi,Beslenme Dostu Okul Projesi