İSTANBUL / BEYOĞLU - İhsan Şerif İlkokulu

İhsan Şerif İlkokulu

Keçecipiri Mah. Çöpüstü Sk. Nu.1 34445 Beyoğlu/İstanbul
Vizyon
Milli kültürü ve evrensel değerleri benimsemiş, geçmişi ile geleceği arasında kültürel, sosyal, ahlaki ve bilimsel açıdan bilgi aktarımını gerçekleştiren bir köprü olmak. Bununla birlikte hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz için paydaşı olmaktan gurur duyulan, eğitim alanında örnek teşkil eden saygın bir kurum olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin; özgüveni yüksek, yenilikçi, sorgulayan, geleceğe yönelik önceliğini ve hedeflerini iyi belirleyen, bilgiye ulaşma yollarını keşfeden, verilen eğitimi özümseyerek, içselleştiren ve davranışlarına yansıtan, sadece akademik açıdan değil; müzik, sanat, spor dallarında da başarılı olmayı hedefleyen, kendini çok yönlü geliştirmeyi ilke edinen, ulusal ve evrensel değerleri taşıyan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak kurumsal vizyonumuzu oluşturmaktadır.
Başarılar
2012-2013 Öğretim Yılı Beyoğlu İlçesi Küçükler Futbol Turnuvası İlçe Birinciliği. 2014-2015 Öğretim Yılı Beyoğlu İlçesi Yüzme Yarışmalarında serbest stil ve sırt üstü 25 metre İlçe Birinciliği. 2014-2015 Öğretim Yılı Beyoğlu İlçesi Gençlik Koşusu İlçe Birinciliği. 2015-2016 Öğretim Yılı "24 Kasım Öğretmenler Günü" Şiir Yarışması İlçe Birinciliği ve İlçe İkinciliği.
Rehber Öğretmen :
Derslik :31<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :İkili
Saatler
Sabahçı Öğrenciler( 3 ve 4. Sınıflar ) : 07.30 - 12.20 Öğlenci öğrenciler( 1 ve 2. Sınıflar : 12.30 - 17.20
Doğalgaz
ADSL (8 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Taksim den 36T- 54K - 54HT otobüsleri ile gelinebilir. Eminönü nden 47-47Ç-47E-EM1-EM2 otobüsleri ile gelinebilir. Şişhane den Şişhane-Alibeyköy Minibüsleri veya Şişhane-Şişli Minibüsleri ile gelinebilir.
Beyoğlu İlçesi Hasköy semtindedir.
Okulumuz İl Merkezine 6 km, İlçe Merkezine 3 km mesafededir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu